SOS barnbyar

SOS barnbyars matpaket

Det kommer ju ibland mail till oss bloggare om diverse aktiviteter och saker som folk/företag vill få oss att skriva om. Oftast så lägger jag inte så stor vikt vid det, men idag så var det lite annorlunda. Jag fick ett mail från SOS barnbyar som undrade om jag ville tipsa mina blogläsare om hur man nu till jul också kan hjälpa barn som inte har något av det mest livsnödvändiga – mat. Det är klart jag vill och självklart skänker jag en matkasse till SOS barnbyar.

De skriver så här:Handelns utredningsinstitut, HUI, utsåg nyligen en kasse mat till årets julklapp. SOS Barnbyars alternativ – en matkasse som bidrar till att fattiga barnfamiljer slipper gå hungriga.
Här hittar du mera information.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”SOS barnbyar

  1. Riktigt bra julklapp tycker vi! Vi har två fadderbarn via just SOS-barnbyar, en pojke i Bulgarien och en pojke i El Salvador. Känns så bra att man kan göra någon insats och vi kommer absolut att bidra med i alla fall minst en matkasse, tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *