Våffeldagen

"Salta" våfflor

Hoppas ni alla har haft en underbar helg i vårsolen. Här låg i och för sig dimman tjock igår så det blev inte så mycket till vårkänsla då men idag har det varit desto finare. Igår firade vi sonen som fyllde tonåring, oj vad åren går… Det blev både en god grillmiddag och en väldigt mumsig chokladtårta, men mera om den imorgon. Idag är det ju som väl ingen har kunnat undgå, våffeldagen. Här firade vi med en våffellunch med både salta och söta våfflor. De ”salta” fick lite cream fraishe, rödlök och rom på sig och de söta blev den klassiska varianten med sylt och grädde. Recept hittar ni här, om ni nu inte är lika bekväma av er som jag var idag och använde mix. 

Underlägget är en handduk i serien Victoria, perfekt present eller varför inte använda den som en söt duk på trädgårdsbordet, 89:- i Kaksmulan webshop.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Våffeldagen

  1. Jag gillar den ”salta” varianten. Det är en god förrätt eller som drinktilltugg när som på året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *