Beautiful blogger award

Jag har som sagt fått denna fina award från Hanna med den underbara bloggen Bakfnatt, tack igen!!

När man fått utmärkelsen bör man
– kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den
– tacka och länka till den som nominerade en
– nominera sju andra bloggare och länka till dem
– berätta sju intressanta saker om sig själv

Det finns så otroligt många fina bloggar så det är jättesvårt att välja ut sju stycken (många av de jag följer har redan fått awards också) men dessa sju skulle jag gärna vilja nominera;

Mårtenssons kök; som bloggar om god mat och delar med sig av sin vardag

Mysmasken; som bloggar om livet som svensk mamma i Canada och massor av underbara bilder på sötaste lilla Noelle.

Kalasgott; som bjuder på massor av goda recept och fina bilder.

Linda Runn; som gör jättesöta tårtor.

Bakecake; som bjuder på både goda recept och lite jättebra musik emellanåt.

Bevemyrs; vars bilder ger mig hemlängtan till Sverige och får det att vattnas i munnen.

Akleja trend; både vackra blomster arrangemang och fina bakverk på samma blogg.

Sju intressanta saker om mig…. det får bli på mattema…

1. Kan inte välja någon speciell favoriträtt för det beror på årstid, humör mm men två saker som jag aldrig kan säga nej till är kantareller och färska fina räkor.

2. Älskar goda viner och favoritvinet är helt klart Amarone, men det går ned mycket annat också;) Funderar på att gå en vinkurs i höst men oroar mig för hur jag ska lyckas spotta ut och köra hem ;D

3. Har blivit kallad köks Hitler av min kära make för att han tycker jag kan vara lite ”tuff” i köket ibland… lite orättvist tycker jag..

4. Älskar att laga mat till gäster men tycker är mycket roligare att gå ut och äta när det bara är familjen, och jag fullkommligt avskyr att göra lunchboxar till barnen på morgonen.

5. Älskar att prova nya saker och olika nationaliteters mat, kan nog tänka mig att testa i stort sett allt (utom råtta). Blev lite besviken över att jag inte lyckades prova Rocky Mountain Oysters = tjurtestiklar på vår semester.

6. På restaurang har jag alltid extremt svårt att välja och vill alltid vänta till sist så jag kan gardera mig och kanske byta till mig något bättre från någon annan om jag skulle välja fel. Skulle ofta hellre ta tre förrätter och hoppa över varmrätt och dessert.

7. Mitt bästa matminne… kan jag nog inte heller välja ett. Jag har en förmåga att kunna rabbla upp vad jag åt till middag på en specifik restaurang eller vid ett speciellt tillfälle så där en 20 år tillbaka. (till familjens stora nöje)  Mitt sämsta matminne var nog när jag åt rökta räkor med aioli och sa att dessa räkor skulle ju kunna vara hur dåliga som helst för man känner bara röksmaken… det var de och jag blev fruktansvärt dålig,  blä.

Det var det…. tack än en gång Hanna!

Nu har våra gäster åkt hem till sverige igen så imorgon ska jag kanske lyckas slänga ihop något nytt, har lite bak abstinens 😉

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Beautiful blogger award

  1. Anki och Håkan, roligt att ni blev glada ni är den väl värd! Ha det gott och njut av sommarvärmen. Här verkar temperaturen ha fastnat vid 28 grader, 14 dgrs prognosen är bara ett rakt streck, men jag klagar inte. Som tur är har ju nästan alla hus här AC så nu ska jag nog slönga ihop ett par kakor trots värmen.

  2. Nu är det inte mycket som fungerar.. Först lämnar jag kommentar under fel inlägg, sedan slinter jag på tangenterna och datorn slänger snabbt iväg ett halvfärdigt meddelande.. Jaja, det var hur som helst kul att läsa lite om dig och jag tycker det är roligt att du blev så glad över awarden!

  3. Tack så jätte mycket, gud vad kul och så roligt att du gillar min blogg. Jag har inte hunnit att ta tag i följderna, men det kommer. Ha en underbar helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *