Blogg tystnad och Cirkus tårta.

Circustårta


Det har varit lite tyst på Kaksmulan i veckan. Har varit lite smårisig och saknat lite motivation och då kändes det bättre att hålla sig borta från bloggandet några dagar.
Igår gjorde jag i alla fall en cirkustårta till goa Maija som fyllde 9 och hade ett cirkuskalas. Blev så där nöjd med tårtan om jag ska vara ärlig. Det var pilligare än jag trodde med att lappa ihop alla bitar till cirkustältet och underarbetet skulle varit betydligt bättre, men den blev i alla fall uppskattad och det är ju huvudsaken. På önskemål från födelsedagsbarnet så blev det en chokladtårta som jag fyllde med hallonmousse och täckte med vaniljsmörkräm och sugar paste.
Hoppas att det blir lite mera fart på mig och bloggandet denna veckan. Idag har vi ledigt det är en ganska ny helgdag som helt enkelt heter Family day, helt enkelt en dag för familjen att umgås. Vi ska spela spel och lägga pussel och sedan blir det en tur ut i snön som kom tillbaka i natt efter att vi haft ett par vårdagar i slutet av förra veckan. Kanske avslutar vi dagen med ett besök i storstan, Toronto eller så blir det en mysig film och popcorn i soffan.
Ha en fin vecka!

Print Friendly, PDF & Email

10 svar på ”Blogg tystnad och Cirkus tårta.

 1. Jättefin tårta, inte kan du vara missnöjd med den!? Går det att äta tältet alltså? Häftigt i så fall. Jag ska göra en tårta, i två våningar, till helgen. Har aldrig gjort det innan så det ska bli spännande. Ha det gott!

 2. Helena; Tack! visst är det en bra dag, jag röstar JA för införande av den dagen i Sverige!
  Linda; Tack, jo jag håller med.
  Anki och Håkan; Visst är det så att alla dagar borde vara familje dagar men det är ju bra när alla får en extra ledig dag också. Tack, för tårtkommentar men nöjd blir jag sällan 😉
  Frida; Tack snälla, jodå hela tältet går att äta. Det är inte svårta alls att göra våningstårtor, kan man göra en kan man göra två 😉 Tänk bara på att ”stadga”upp den övre med sugrör eller liknande. Ska bli spännande att se den, lycka till!
  Sandra; Tack snälla jo den passade bra på det kalaset 😉
  Nellie; Tack, ska kolla in din blogg och tävling.

 3. dina tårtor är så snygga jag skulle själv villa kunna baka sådana jag ska prova göra någon av tårterna sen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *