Jo då jag är kvar…

Summit garden restaurant

Oakville girls

Bläckfisktentakler och nudelpaket

det har bara blivit ett liten avbrott i bloggandet. Kaksmulan kommer nog aldrig att bli en blogg som uppdateras varje dag men oftare än det varit de senaste veckorna lovar jag att det ska bli, men inte förren om ett par veckor. På lördag åker jag nämligen till Sverige i två veckor och kommer inte att ha så mycket tillgång till internet och blogg. Vi ska ju som jag nämnt tidigare flytta tillbaka till Sverige till sommaren. Vi har ni bott i Kanada i 4 år nu, igår faktiskt ;).  Tiden har gått så fort men samtidigt känns det som vi bott här länge och faktiskt har ju vår lilltjej nu bott större delen av sitt liv i Kanada. Hur som helst ska jag först åka och hjälpa min gamla mamma att flytta till en lägenhet och sedan kommer resten av familjen över på marslov och då ska vi iväg och leta efter ett nytt hus. Känns spännande och tråkigt på samma gång.
Hur som får man passa på att göra det mesta av den tid vi har kvar här och igår var ett bra exempel på det. Mina väninnor som jag brukar luncha med tog med mig på en riktig dimsum restaurang. Ett sådant där ställe där servitriserna går runt med vagnar med en massa små bambuaskar och skålar på. Erkänner att jag hade noll koll på vad vi beställde men gott var det och väldigt roligt att prova en massa nya konstiga små rätter. Min mage låter dock fortfarande som ett havererande kärnkraftverk så det kanske blev lite mycket av det goda så nu ska jag gå och fixa mig något väldigt lättsmält till lunch.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Jo då jag är kvar…

 1. Hoppas ni får en lyckad husresa denna gången så ni har någon stans att ta vägen när ni återvänder hit. Ska bli så spännande att få läsa om vart ni hamnar, kanske i närheten? Kanske man kan bli inbjuden på middag, blink blink 🙂 🙂 🙂
  Ha en bra resa!

 2. O vad spännande med landsflytt. Jag har gjort sådana själv ett par ggr men aldrig med hel familj, så det är en helt annan femma. Håller tummarna för att ni hittar ett fint och bra hus. Har hört att det ska vara viktigt att boendet är klappat till hemkomst (min tandläkare sa detta senast i förrgår). Så trevligt att få er tillbaka till Sverige!

 3. Ja, vad kul att ni flyttar hem igen! Lycka till med allt som väntar den närmaste tiden. stor kram

 4. Anki och Håkan; Tack snälla! Ja vi får se vad det kan bli har ett antal husvisningar inbokade så vi håller tummarna. Middagsinbjudan kommer det vet ni 😉 Ha en trevlig helg!
  Cecilia; Jo det är väl spännande men det kändes roligare när flytten gick åt andra hållet… men det blir nog bra. Jo vi hoppas vi hittar något bra hus, man måste ju lyssna på tandläkaren ;D.
  Vi hamnar i Malmötrakten så du får komma på middag precis som Mårtenssons när vi är på plats. Ni får ju lära upp en ny skåning 😉
  Emma; Tack, det är kluvna känslor att flytta ”hem” igen och denna gång kommer vi att bo i Skåne men det är nära från Onsala så då får ni komma ned och hälsa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *