Cupcake kalas


I helgen hade Hanna sitt 9 års kalas. Hon ville gärna ha ett cupcakes kalas där alla barn fick dekorera några cupcakes och ta med hem. Mamma Kaksmulan var ju inte svår övertalad 😉 Det var verkligen jättekul och alla barnen var så duktiga och kreativa och gjorde fantastiskt fina cuppisar. De fick välja på tre olika sorters frosting, lite olika färger på sugarpaste och en hel massa strössel mm. När alla var klara fick de välja ut sin favorit cupcake och sedan fick den tuffa juryn (min man och son) det svåra uppdraget att välja ut den finast dekorerade cupcakes. Vinnaren vann ett litet kit med muffins formar, sprits och tyllar. De gjorde även lite lekar på cupcake tema tex Hot Cupcake pass it on (istället för hot potato) och vinnaren fick fina cupcakes plåster.
Hanna hade önskat sig en tvåvåningstårta som förra året men denna gång ville hon ha en i svart och vitt. Jag blev inte så nöjd med resultatet, men det blev Hanna och de andra barnen så det är ju huvudsaken.  

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *