Fotbolls EM cupcakes

Euro 2012 Cupcakes

Härom dagen kom min man hem från jobbet (han jobbar på Carlsberg) och berättade att han fått en uppgift han behövde min hjälp med. Ok, det är väl någon ny öl som ska tilltala petiga kvinnor med halvtaskig ölsmak han vill att jag ska testa, tänkte jag. Men icke…nej, han eller hans avdelning hade fått i uppgift att skapa ett fotbolls EM inspirerad dessert eller bakverk som de ska tävla mot de andra avdelningarna med. Någon av tjejerna på avdelningen hade ju sett mina Carlsberg cupcakes och undrade lite försiktigt om inte jag möjligen skulle kunna tänka mig att göra det åt dem. Så klart jag ville! Fast det är ju lite fusk.. De tävlade i både utseende och smak och utseendet blev väl så där, men inte helt som jag ville ha dem. (Fatta hur svårt det är att få till de där femkantiga lapparna på bollen ;() Smaken däremot kan man inte klaga på. Gjorde som vanligt chokladcupcakes efter detta recept i Leilas piece of cake. Frostingen är marshmallowsbaserad och fick smak av mint, gottgottigottgott! And guess what… De vann!! Så nu ska jag få en ny keps med inbyggd ölöppnare, precis vad jag drömt om ;). Kanske får ta en bild på mig vid grillen lite senare.. jag sa kanske ;)! Ha en fin helg och hoppas den bjuder på lite vårsol.

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Fotbolls EM cupcakes

 1. Dina fina cupcakes kommer lätt få alla andra avdelningar att framstå som amatörer;) Jättefina, och vilket himla pill med fotbollen!!! Du är galen;)

  Ha en skön helg och tack för mejlet, jag blev så himla glad:) Det låter otroligt kul och jag hoppas att jag kommer kunna hänga med!
  Kram

 2. Ojdå, vilken vinst, låter verkligen som något man alltid behövt:) Och foto, klart du ska bjussa på det… kanske ta den med upp till Värnamo?
  Kakorna är verkligen hur fina som helst, vilken pillerijobb du lagt ner – imponerande!

 3. Men de försökte i alla fall 🙂 En mycket rolig idé. De cupcakes som är på bilden är de dina? De är mycket fina i alla fall. Hade inte jag lyckats med kan jag säga…

 4. Nettan: Tack vännen, det väl att ta i!
  Ann-Sofi: Tack och ja, jag hoppas verkligen du kan komma med, kommer att bli superkul!
  Mårtenssons; Tackar. Ja, fattar inte hur jag klarat mig så här länge utan denna fantastiska pryl, en ölburkskylare i konstgräs är inte det sämsta det heller 😉
  Emmy; jodå cupcakesen är mina liksom den fantastiska kepsen och lite annat. Fick faktiskt en riktigt fin flaska special cider också men den får jag testa och recensera en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *