Nygammal favoritkaka i blåbärstider.

Hannas blåbärskaka

Eftersom jag legat däckad i världens migrän hela dagen blir det varken mat eller bak eller blogg här idag. Tänkte däremot att jag skulle bjuda på en riktig favorit i repris så här i blåbärstider.  Receptet hittar ni här.  Är det förresten någon som har tips på bra blåbärs eller kantarell ställen för en nyinflytad i sydvästra Malmö trakterna så mottages det mycket tacksamt! 😉 Kan utbytas mot en nybakt Hannas blåbärskaka till exempel. Ha en fin kväll, imorgon är en annan dag.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Nygammal favoritkaka i blåbärstider.

  1. Inte ett enda tips, tyvärr… runt oss finns det mest champinjoner och björnbär om det kan vara något av intresse.
    Såg att du också haft problem med din uppkoppling, vi har haft precis likadant – det bara stannar av hela tiden. Undrar om vi har samma problemföretag? Vi ringde och sa ifrån ”vi är faktiskt väldigt beroende av att det funkar eftersom vi är matbloggare” – han trodde nog inte att vi var riktigt kloka:)

    Hoppas du känner dej bättre från migränen,
    krya på dej
    Kram

  2. Hej. Denna har vi kört många gånger sen första gången du hade med den. Har blivit en riktig favorit. Krya på dig! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *