Måndagsmys från Sverige.

Lite måndagsmys lycka från Sverige.

Igår kväll kom min man hem efter en vecka i Danmark och en helg i Sverige. Lite avundsjuka har vi varit men å andra sidan skulle vi ju inte vilja byta ut vår sommarvärme mot regn och rusk som han hade.. Med sig hem hade han ju som vanligt lite godis, bilar, vaniljsocker, baconost mm men dessutom en Marabou Polka och Leilas nya bok One more Slice. Mmm vilken lycka, dessutom kom nya Elle Mat & Vin i brevlådan så det kan inte bli mycket bättre. Chokladen som jag längtat efter och avundats alla som bloggat om den var lika god som jag väntat mig! Synd bara att den inte finns på IKEA ;( får väl skicka en önskelista till Sverige. Ikväll ska här grillas lax med goda tillbehör.

Print Friendly, PDF & Email

9 svar på ”Måndagsmys från Sverige.

  1. Hejsan, man får tacka för fin inbjudan. Njut nu ordenligt av Ahlgrens bilar & Marabous polka choklad….

    Hälsningar Pia Västervik

  2. Bara roligt när man kan dela med sig. Hmm chokladen är visst redan slut…vet inte riktigt hur det gick till?? men den var väldigt god!

  3. Kan tänka mig att man saknar just godis när man flyttat utomlands. Det räcker att jag åker på semester en vecka eller två så tar jag ofta med mig en påse svenskt godis, för av någon anledning blir man mer sugen på det när man inte är hemma 😉 Åh, den där boken måste ju ha varit underbart att få! Så mycket gott du har bakat det senaste förresten =) Ha en fin helg!

  4. Ja visst är det så, och svenskt godis är bäst i världen!!! 😉 Här köper vi faktiskt Swedish berries och Swedish fishes som är det bästa sega godis som finns att tillgå..
    och Tack!! ja det har blivit ganska mycket bakat sista tiden och mer blir det. Ha en härlig helg själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *