Mikaels Skateboard tårta.

Mikaels Skateboard tårta

Idag hade vår goe lille kompis Mikael sitt 6-års kalas. Han ville ha en skateboard tårta men han ringde mig i onsdags och sa; Gun, I like a black cake… hur gulligt var inte det, liten med tuff!! Ja helt svart blev den inte för jag förklarade att det inte smakade så gott, så en grå fick det bli och jag hoppas verkligen att han gillade den. Det var väldigt roligt att göra coola skateboards i alla fall. Tårtan är fylld med vaniljkräm med hallon och täckt med en chokladsmörkräm och sugar paste och tårtfatet var givetvis en skateboard 😉 . Idag firade vi Canadensisk Fars dag här så det blev en riktig American breakfast med bacon, korv, äggröra, bagel med cream cheeese och amerikanska pannkakor med lönnsirap. Måste erkänna att det är hemskt gott ibland och det smakar extra bra när man sitter ute i solskenet och intar sin frukost. Det blev ingen tårta men väl lite goda minicupcakes, men dem får ni recept och bilder på i veckan. Ikväll har vi varit på en ”all you can eat” Japansk restaurang och frossat i massor av godsaker. Ha en härlig sommarvecka!

Amerikansk frukost

Print Friendly, PDF & Email

12 svar på ”Mikaels Skateboard tårta.

  1. Så snyggt du fick till meleringen på tårtan. Har förstått att det inte är helt lätt. Får testa det vid tillfälle, för det ser verkligen läckert ut.

  2. Tack snälla, det var inte alls så svårt. Bara att inte arbeta in färgen tillräckligt. Ha en härlig dag!

  3. Emmy, tack så jättemycket det var kul att göra något coolt annars blir det ju mest ”sött”
    Madde, tack så jättemycket! Nu har jag har tävlat 😉

  4. Åh vilken fin tårt du gjort, hur fick du till texten så fint! Använder du dig av vanlig färgad glasyr? Jag tänkte göra en tårta när jag fyller år och behöver tips på hur man kan skriva namnet så där fint på marsipan.

  5. Tack snälla ”Chokladfreak”!
    Jag använde foodwriters dvs pennor avsedda för att skriva på tårtor mm med. De jag använde var Wiltons men det finns nog flera märken. Ska du använda icing är ett tips att du skriver på ett papper som du lägger på tårtan och sedan ”skriver” med något som gör lite fördjupningar i tårtan, då är det lättare att fylla i med icing efteråt. Eller pensel och vanlig färgpasta..

  6. Skit snyyyggtt 🙂 skulle du kunna skicka exakt hur man gör för jag ville göra det till min bror som är 10 år och älskar att skate 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *