Buffé för många, pyssellunch och bröllopsyra.

Jag utlovade ju att bli lite bättre på mitt bloggande men det blev visst tvärt om.. I onsdags hade jag en ”liten” catering för nästan 100 personer. Det var ingen mat utan mera en liten snacks buffe: Köttbullar med lingonsylt (så klart), små korvar med ketchup och senap, fick stå för det små varma. Spett med minimozzarella, cocktailtomater och basilika med balsamico sirap på sidan. Små spett med prosciutto inlindad cantaloupe melon. Rökta laxsnurror fyllda med pepparotsmaksatt cream cheese och dill med kapris på rågbrödsnittar. Tapenade med bruschetta. Hummus med pitachips. Nachchips med salsa. Frukt och grönsaksfat.

Kom jag ihåg att ta kort på buffén, nej…. Det ska man givetvis göra innan man far iväg och dukar upp allting, men givetvis blir det lite stressigt på slutet och man (läs jag) glömde av det totalt. Nåja ni kan ju tänka er hur det såg ut..    och recept blev det inte så myckt nedskrivet heller men det kommer vid senare tillfälle. Torsdagen tillbringade jag med mina goda väninnor på en liten lunch och pyssel träff. Denna gång blev det decoupage, och Athena hade gjort massor av matbilder (med tanke på mig 😉 Bilderna på min nya fika bricka ser ni ovan. Till lunch blev det soppa med två smaker paprika och tomat och goda fyllda foccacia bröd. Till dessert blev det pavlova fylld med lemoncurd och blå bär, gott!!

Idag har jag bakat tårta och suttit framför datorn och SVT’s direktsändningar från bröllopet. Man blir ju som bekant alltid mer nationalistisk när man bor utomlands. Åh, vad fina de var och de ser så förälskade u,t man kan bara önska dem all LYCKA! Vad man än tycker om kungahuset finns det väl ingen som kan neka till att de är fantastiska representaner för vårt land. Imorgon skall jag leverera en tårta till Mikael som fyller 6 och hade speciella önskemål men den får ni se imorgon.

Pavlova

Print Friendly, PDF & Email

1 svar på ”Buffé för många, pyssellunch och bröllopsyra.

  1. Vilken läcker bricka du fick till! Jo men visst var dom fina vår kronsessa och prinsen hennes, en liten droppe i ögat blev det visst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *