Kronenbourg 1664 middag.

Igår var jag ju som sagt på en öl middag som annordnades av Kronenbourg och kändiskocken Jamie Kennedy. Det var en väldigt lyckad tillställning och maten var god även om mina förväntningar nog var lite högre än så… Vi bjöds i alla fall på väldigt goda Horse d’ Oeuvres när vi kom och sedan blev det ölkokta musslor med grönsaker och till varmrätt valde jag två varianter av pärlhöns. Fast bäst var nog de friterade aprikoserna till dessert. Det ska jag göra hemma någon dag serverat med vaniljglass och hallonsås. Givetvis fick ju matnörden dvs jag passa på att ta ett litet snack med kändiskocken och en liten bild. Tänk vi matnördar behandlar dessa kockar som rockstjärnor 😉 . Nu ska jag gå och baka lite kakor igen, måste fylla förråden för nästa vecka får vi ju Sverige besök. Ha en härlig helg!

Print Friendly, PDF & Email

3 svar på ”Kronenbourg 1664 middag.

  1. Synd att dina förväntningar på maten inte infriades, även om du fick träffa en kändiskock.
    Sv:Förstår att du fick panik när aporna som hoppade på dej, som tur var gjorde inte aporna det där vi var (så länge man inte försökte mata dom iaf). Men det blev lite väl överväldigande när man skulle gå förbi och de satt i ett stort gäng tillsammans, lite läskigt…
    Japp, det kommer att bli lite thaimat då och då i bloggen framöver, har hittat några recept som vi måste prova.

  2. Men du vågade prata med honom i alla fall 😉 Synd att maten inte var så bra som du förväntade dig, men vilken rolig middag och vilket minne!

  3. Emmy, Ja minsann han var inte det minsta farlig 😉 och maten var jättegod bara att man får så höga förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *