I’m back!

med från Sverige


Nej, jag har inte försvunnit från jorden och bloggvärlden. Har däremot tillbringat två veckor i Sverige, först med att hjälpa min mamma att flytta och sedan leta hus till mig och familjen. Första veckan hade jag inte alls tillgång till internet så det kunde inte bli några uppdateringar men kan i alla fall berätta att jag fick min stora räkfrossa, oj så gott de är! Av resterna blev det en fransk räkomelette som inte ens Mannerström skulle kunnat klaga på ;). Semlor och ostbågar har jag också lyckats sätta i mig en hel del av. Andra veckan var vi på turné i Skåne mm. I Malmö blev det besök på La Roche och lite goda tapas, Märtas i Höllviken serverade kaffe latte i klasss med Starbucks och Johannas i Onsala lockade med goda köttbullar med potatismos mm. I svärfars kök bjöds som vanligt på godsaker denna gång blev det både lamm och fisk. En god rätt med fläskfilé som min syster bjöd på ska jag återskapa någon dag och bjuda på receptet på.
Men jag antar att ni kan ana att jag har svår bakabstinens nu ;). Ska åka över på ettårs kalas i eftermiddag och mamman har önskat sig chokladbiskvier så det slänger jag ihop idag mellan tvättmaskinerna. Recept och bilder kommer. Solen skiner och fåglarna kvittrar och jag vill inget hellre än att gå ut och plantera lite påskliljor mm i mina krukor men imorgon ska det komma snö igen så jag får vackert vänta. Hoppas vårsolen skiner på er, ha det så gott och nu återkommer jag snart igen.
PS. på bilden ser ni lite av vad som åkte med hem i resväskan ;).

Print Friendly, PDF & Email

6 svar på ”I’m back!

 1. Välkommen tillbaka! Låter som att du haft en skön semester. La Roche är en favvis, även om det nu var länge sedan jag var där. Älskar tapas!

 2. Härligt att ha dej ”på plats” igen, du har varit saknad! Ingen tur till Köpingebro?:)
  Hoppas det gick bra med husletandet denna gången så ni har någon stans att slå ner bopålarna när ni återvänder.

 3. Cecilia; Tack! Det var en bra men intesiv semester;) La Roche var kanonbra älskar de där saltbakade potatisarna med mojo mmmm
  Linda; Tack, kul att vara här igen.
  Helena; Tackar, jojo men här ska man minsann köra Ahlgrens mm ett tag framöver 😉
  Emmy; Tacke tack, Kallas finns på IKEA och en del andra affärer här, han har intagit världen. Men det åkte med ett par tuber kavli baconost till sonen 😉
  Anki & Håkan; Tack jag saknade er med! Ingen Köpingebro denna gång men jag kommer…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *