Från grill till snöstorm…

Grillpremiär

Ja en sådan söndag det blev… Vaknade upp till solsken och en riktigt fin vårdag. Passade på att börja småröja i trädgården, städade ur bilarna, plockade ned snöbyxor, dunjackor och kängor i källaren och kära mannen vårstädade grillen. Det började mulna lite på eftermiddagen men var fortfarande riktigt skönt ute så vi firade med grillpremiär. Goda köttbitar med grillad majs, ugnsrostade småpotatisar och en god kall sås av creme fraishe, majonäs, mycket vitlök, en liten klick senap och rejält med pepparmix och lite hackad grönpeppar, gott. När vi sedan satt där mätta och nöjda så råkar jag titta ut genom fönstret… snöstorm! Ja det är sant, på en liten stund hade vår förvandlats till vinter och snön vräkte ned. Det slutade dock efter ett par timmar som tur var och övergick i regn. Klockan 4 i morse vaknade jag av världens åskväder och ösregn. I eftermiddag ska det bli +16 men regnet lär tyvärr hålla i sig. Ja det var onekligen ett väldigt omväxlande dygn. Får trösta mig med att baka något gott i regnet.

Print Friendly, PDF & Email

3 svar på ”Från grill till snöstorm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *