Kanelbullens dag.

Mandelknutar och kanelsnurror

Det har väl knappast undgått någon att det är kanelbullens dag idag. Utom Peter då som just var här och testade våra nybakade bullar. Han hade blivit mobbad när han gick på kundbesök helt ovetande om vilken dag det var och därför inte hade bullar med sig, skäms.  Jag gjorde inte bara kanelbullar utan hälften av degen blev till mandelbullar. Gissa vilka som vann smaktestet? Mandelbullarna, de var helt galet goda! Bullreceptet är detsamma som det här men till fyllningen blandade jag 100g riven mandelmassa, 75 gram smör och 2 tsk vaniljsocker. Mums, dessa kommer jag helt klart att baka ofta i fortsättningen. Imorgon ska det nog bli hemgjord nyponsoppa med tillbehör.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *