Höstbacill.

2 Comments

Höstplantering på trappan

Just som jag kommit igång med bloggandet igen så har jag åkt på någon trist bacill och har varken lust eller energi att ens tänka på mat. Innan jag blev risig var vi borta på middag i lördags och bjöds förutom på god mat och dryck på grymt goda chillinötter. Hade fått en burk i present tidigare och de är totalt livsfarliga man blir helt enkelt beroende ;).  Denna gång fick jag receptet så det lovar jag att dela med mig av så snart jag är på benen och har gjort en testomgång. Så vänta bara, snart är jag på banan igen. Hösthälsningar till er alla så länge.

Print Friendly

2 Comments (+add yours?)

  1. Ann-Sofi
    Okt 11, 2011 @ 19:01:20

    Krya på dig! jättefin plantering:)

  2. Alexandra - kärlek på tallrik
    Okt 13, 2011 @ 17:18:46

    Jag ligger också hemma och snörvlar idag – då är det inte så roligt att ställa sig i köket minsann! Hoppas du mår bättre snart <3

Leave a Reply

RSSRSS