One of those days…

Kolbitar ;(

Skulle ju baka lite kakor. Blev försenad men tänkte ändå slänga ihop något snabbt. VEM? satte ugnen på 225 grader istället för 150?? Inte var det väl jag?? Kan den ändras av sig själv? Hur som det började ju lukta bränt innan de tog eld i alla fall…
Fortsatte i samma stil, stressade iväg för att hämta dottern som var på utflykt så jag hade inte alls behövt stressa, halkade på något klägg i butiken och trillade nästan men lyckades i sista stund greppa tag i något och klarade mig undan med en rejäl sträckning, aj ;(. Väl hemma somnade både jag och dottern under en filt på soffan, lagom lyckat när jag egentligen skulle lagat middag. Fick bli köttbullar och makaroner. Regnet öser ned på utsidan så vi har krupit upp i soffhörnet i pyjamasar (min snygga finns på Kaksmulan webshop, 20% på fb ;)) och nu ska vi festa till med lite glass med varm chokladsås och Sveriges mästerkock på TV. Imorgon är en annan dag!

Pyjamasbloggande

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”One of those days…

  1. Skönt att höra att du också är mänsklig och dödlig precis som jag. Vi matbloggare visar alldeles för sällan upp våra mindre bra saker vi gör i köket:) Du är föresten urgullig i din pjyamas! Sov gott:)

  2. Ha ha… Låter precis som när jag tänker ’ah, jag hinner svänga ihop det där…’
    Jag måste bestämma mig för ett förkläde i din shop snart. Alla är så fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *