Tomma kakburkar och ett tips från Kaksmulan webshop.

Kokoshavreaprikos kakor

Visserligen behöver jag minst av allt äta kakor nu så här efter julens storra frosseri, volanger runt midjan är inget kul men det är det inte med tomma kakburkar heller. I eftermiddag får det bli något gott att fylla dem med. Någon som har några bra förslag? Ofta kör man ju på med sina gamla vanliga favoriter. Kakorna ovan hittade jag just i min lilla recept bok, de var ett infall jag fick efter en flygresa för ett år sedan. Har inte bakat dem sedan dess men det måste jag göra, de var vansinnigt goda! Fast inte idag för jag har inga aprikoser hemma ;(. Receptet hittar ni här.

Vill också passa på att tipsa om att jag denna vecka har en kampanj på facebook med 20% rabatt på alla Jessie Steele produkter. Så gå in på Kaksmulan webshop på fb och gilla och hämta din rabattkod. Kanonfina förkläden mm.

Bring some glamour into your kitchen! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *