Tidnings tips.

Jag brukar ju inte komma med läs tips men idag fick jag hem senaste numret av tidningen Hembakat. Inte nog med att det är en riktigt trevlig tidning med massor av goda och inspirerande recept och reportage, dessutom kvalar deras chefredaktör enkelt in som veckans snyggast klädda i sitt Dorothy förkläde från Kaksmulan webshop! Som grädde på moset kan man dessutom få läsa ett reportage om en av mina absoluta favoritbloggerskor Helena med bloggen Bara en kaka till. Så missa inte senaste numret av Hembakat!

Print Friendly, PDF & Email

10 svar på ”Tidnings tips.

  1. Ooo, grattis till den fina publiciteten! Och vad gulligt av dig att försöka scanna och maila reportaget! Det gör inget att scannern inte funkade, det är tanken som räknas. 🙂 Vilka superfina förkläden du säljer i din webshop, jag tror jag måste surfa in igen och shoppa loss lite. Den där tea party-kollektionen är ju supersöt!

  2. Ann-Sofi; Tack! Ja det var jättekul, fast det är ju inte alla som kan matcha sina outsfits med sin mat som du 😉

  3. Helena; Tack, ja det var kul! Hade gärna scannat, vet ju hur nyfiken man kan va när man väntar på något!! & Tack för kommentaren om webshopen, jag är själv lite kär i alla mina produkter 😉 men jag köper ju bara in sådant jag själv gillar så får man ju hoppas att någon tycker detsamma..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *