Releaseparty


Jag försvann visst alldeles….åkte iväg på en liten tur till Göteborg i torsdags men sedan har jag liksom inte kommit tillbaka. Jo då jag kom tillbaka i fredags men sedan kom det liksom lite emellan. Men vi börjar från början, jag åkte ju upp till Göteborg för att gå på Kalasgotts releaseparty. Som gammal Göteborgare tar jag ju alla tillfällen att åka ”hem” till gamla goa Götet. Torsdagen bjöd ju dessutom på ett strålande försommarväder, underbart skönt. Ett gäng goa vänninor smet ut på lite långlunch med mig på Saluhallen Briggen, en god laxwallenbergare som tyvrr inte fastnade på bild. På eftermiddagen mötte jag upp min väninna och passade på att ta ett glas vin på det nya Posthotellet. Sedan promenerade vi genom vårvackra trädgårdsföreningen bort till Palmhuset där goa Jennie höll sitt releaseparty. Hon bjöd på smördegspizza med getost och fikon, steaksandwich och ruggigt god cheesecake. I glasen bjöds det bland annat en grymt god mojito variant med flädersaft och jordgubbar som helt klart kommer att bli min nya sommarfavorit. Receptet hittar ni i hennes kokbok. Palmhuset var verkligen en underbar miljö att vara i, men med tanke på hur varmt där var redan nu tror jag kanske inte en högsommardag är rätt tillfälle att parta där ;).
På fredagen hade det fina vädret tagit sig en paus men det blev en liten snabbsväng på stan innan jag köpte med mig en Starbucks kaffe och blåbärsmuffin och satte mig på tåget hem till Malmö igen. Mera om helgen kommer..
 

Print Friendly, PDF & Email

10 svar på ”Releaseparty

 1. Hej där!
  Måste ju kolla in ”kollegans” sidor innan 2 juni! Här finns det mycket gott ser jag. Nödräddaren carbonara kan jag verkligen skriva under på, när fantasi, tid och ork tryter är det perfekt!

  Vilken härlig resa till Götet, med releaseparty och allt. Inte ett dugg avis. Eller OK då, lite grand 🙂

  Ska bli skoj att följa och lära känna dig och din matvardag lite mer!

 2. Jo, det var jättetrevligt 😉 alla festinbjudningar mottages tacksamt blink blink 😉 Underbar atmosfär i Palmhuset.

 3. Lotta; ja jag hittade ju dig också nu, hjälp vad mycket godsaker du bjuder på! Ska bli kul att ses!!

 4. Var också sugen att gå på releasfesten men kunde inte den dagen. Ja du, rosévinet på Posthotellet var så gott att jag inte har en aning om vad det hette:)

 5. Sofie; spanade faktiskt efter dig i vimlet, tänkte att du kanske var där. Ja rosé vinet var riktigt gott. (vi testade 4 sorter på olika ställen och konstaterade att Posthotellets var bäst, men vad det hette ??? ;))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *