Sköna Söndag

6 Comments

I söndags flyttade Kaksmulan webshop ut i gröngräset. Det var en  frisörsallong i Bunkeflostrand som annordnade ett Sköna söndag event hemma i sin salong och trädgård. Vi var ett tiotal småföretagare som visade upp vad vi hade att erbjuda. Tyvärr var det inte så jättemånga som hittade dit men det var ändå en riktigt trevlig eftermiddag och mina produkter verkade verkligen gå hem hos de som kom förbi. Alltid roligt att träffa sina kunder ”in real life” så att säga. Givetvis bjöds det på lite fika också och mitt bidrag till det hela var de ni ser på bilden ovan. Mini cupcakes med smak av choklad och mintfrosting och en lemon poppyseed variant med cream cheese frosting och så lite hederliga sirapssnitt. Recepten på choklad cupcakesen kommer från Leilas bok och ni hittar det bla här. Frostingen blev en enkel smörkräm smaksatt med pepparmintsessens som jag hittade hos underbara Sockerrus. Lemon poppyseed cupcakes hittar ni recept på här. En amerikansk dam som saligt mumsade på en lemon poppysed tyckte att det smakade precis som hemma i USA, vilket jag tog som ett bra betyg. Kakreceptet kommer en annan dag.

Kaksmulan.se

Promote Your Page Too

Print Friendly

6 Comments (+add yours?)

 1. Amy's piece of cake
  Maj 08, 2012 @ 08:21:52

  Så gott fika och förstår att det var skönt att komma ut lite i det fina vädret :)

 2. admin
  Maj 08, 2012 @ 15:42:41

  Amy; Jo underbart att vara ute i solskenet hela dagen och samtidigt göra lite nytta. Men Varberg hade varit snäppet bättre helt klart ;).

 3. Mårtenssons kök
  Maj 08, 2012 @ 16:12:33

  Åh ja, dom där poppyseed cupcakesen är supergoda, dom ahr till o med vi provbakat:)
  Kul att få komma ”ut i verkligheten” och träffa kunderna.

 4. Ann-Sofi MATSAFARI
  Maj 08, 2012 @ 17:32:03

  Fler snygga ”mat-fits” till folket;)

 5. Lotta i Två små kök
  Maj 09, 2012 @ 11:52:27

  Mycket fint där, kul med egen webbshop! Är det mest bakverk som gäller för din del, eller bjuder du på maträtter också i bloggen?

  Hälsar Lotta i Två små kök

 6. admin
  Maj 09, 2012 @ 12:24:49

  Anki&Håkan; Ja visst är de vansinnigt goda och ännu bättre i miniformat för då kan man äta fler med gott samvete ;). Hoppas du mår bättre idag Anki!
  Ann-Sofi; Absolut, de vet mitt motto ”bring some glamour into the kitchen” eller hur?!
  Lotta; Tack, ja det är jättekul med webshoppen, vi får hoppas försäljningen kommer igång ordentligt bara. Jag har en massa maträtter också på bloggen, om du kikar in under kategorier så hittar du lite av varje ;).

Leave a Reply

RSSRSS