Två rätter från matkassen.

Vi hade ju Tastelines matkasse igen i förra veckan och jag har inte skrivit något om dessa två recept som vi testade. Köttfärsröran var riktigt jättegod! En snabb och lättlagad middagsrätt som blev en riktig favorit. Till och med mannen som inte är någon fan av cous cous förr pladask för denna kombination. Fast barnen fjäskade till sig nudlar istället. En liten extra klick sweet chilli på sidan om är inte fel heller. Receptet hittar du här. Ajvarburgarna var väl inte direkt någon revolutionernde rätt men smakade helt ok, även om jag nog föredrar annan kryddning än ajvar i köttfärsen. Jag gillade morotstzatzikin till men det var jag rätt ensam om. Detta recept hittar du här. Jag hade gjort en god röra med fetaost, turkisk yoghurt, vitlök, chilli och örter som vi hade till brödet innan och den smakade fantastiskt gott även till maten. Ska lägga upp ett riktigt recept vid tillfälle.

Print Friendly, PDF & Email

3 svar på ”Två rätter från matkassen.

  1. Jag är varken stort fan av couscous eller ajvar, men jag tycker ändå att båda rätterna låter goda.

  2. Emmy; den asiatiska köttfärsgrytan var kanongod, skulle du säkert gilla (även med cous cous) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *