Kladdkakans dag.

2 Comments

Idag är det kladdkakans dag. Ja egentligen är det ju ganska fånigt det där med alladagar för ditten och datten men å andra sidan, alla orsaker att baka något gott är ju bra ;). Om jag kommer att baka någon kladdkaka idag är jag inte så säker på men jag bjussar i alla fall på en favorit i repris, kladdkaka med myntsocker. Vill ni hitta fler kladdkake recept så kan ni söka på kladdkaka på bloggen eller titta in på http://www.kladdkakan.se/ eller varför inte hos fina Malin som dagen till ära bjuder på flera goda recept på sin blogg Malin’s Diner. Ha en smaskig och kladdig dag ;).

Print Friendly

2 Comments (+add yours?)

 1. Amy's piece of cake
  Nov 07, 2012 @ 21:43:58

  Kladdkaka är verkligen så gott. Allt ska tydligen ha en egen dag :)
  Kram kram!

 2. Malin´s Diner
  Nov 07, 2012 @ 22:15:19

  Tack söta fina Gunn!

  Kram Malin

Leave a Reply

RSSRSS