10 års kalas och livstecken.

6 Comments

Hej på er och god fortsättning på 2013!!! Hoppas ni hade en riktigt härlig jul och nyår! Det hade jag i alla fall i solen och värmen i Thailand, underbart. Men jag blev inte kvar där även om man kan tro det av min frånvaro på bloggen. Vi kom hem till verkligheten igen i förra veckan men det har varit lite mycket att komma i kapp med här hemma så bloggen har hamnat lite i skym undan ett tag. Ska försöka skärpa mig på den fronten men det kommer nog att bli lite sporadiskt bloggande den närmsta veckan också. En av anledningarna till att det varit mycket att göra är ju att Hanna fyllde 10 år igår och i lördags hade hon sitt glitter och glamour kalas för tjejerna i klassen. Ett mycket lyckat party med trerätters middag, skumpa/Pomac, dans och härlig feststämning. En liten tårta blev det också även om tjejerna vid det laget var rätt mätta. Hanna önskade sig en liknande tårta som jag hade gjort när jag fyllde år och det fick hon med en massa härligt glitterströssel på som inte syns så bra på bild. Dukningen såg ut som värsta nyårsfesten och på utsidan möttes gästerna av röda mattan och VIP Entré.  Ja, det var i alla fall ett litet livstecken från mig, I will be back! (och till er som jag brukar kika in oss och kommentera lite då och då, jag har inte glömt er utan kikat in emellanåt även om jag inte gett mig till känna ;) Kram på er ni vet vilka ni är!!

Print Friendly

6 Comments (+add yours?)

 1. Amy's piece of cake
  Jan 14, 2013 @ 20:07:56

  God fortsättning fina Gun! Ojojoj vilken tårta du gjort, ser riktigt god ut och jag gillar den där rosspritsningen utmed kanten nertill…

  Kram!

 2. Emmy
  Jan 15, 2013 @ 00:10:19

  Men det är väl helt underbart att livet får ta tid. Bloggen överlever. Det gör vi också. Även om det varit tomt ;-)
  Vilket toppenfirande tjejen fick! Och den där tårtan – wow. Har du spritsat rosorna också?!

 3. Mårtenssons kök
  Jan 15, 2013 @ 22:17:03

  Kram på dej med och välkommen åter till svinkalla skåne… man kan ju tycka att du iaf kunde tagit med lite värme hem, men nej då:):) Skönt att ni haft det bra och njutit, klart bloggen ska vänta då!
  Vilken fest för en 10-års tjej, glitter och glamour! Det behöver vi allt vi kan få i världen. Tårtan är ju verkligen en kanonfin skapelse, du är så himla duktig!

  Ha det så bra så länge,
  kramar

 4. Ann-Sofi MATSAFARI
  Jan 16, 2013 @ 14:30:10

  Välkommen hem:) Ser fram emot ett inlägg om Thailand snart:) Och grattis till stora tjejen!!!

 5. Linda - Cupcakesfluffan
  Jan 18, 2013 @ 06:12:53

  superfin tårta och så härligt med tulpaner, får allt vårkänslor trots snö och 9 minus ute :-)

 6. Britt-Marie
  Jan 18, 2013 @ 15:49:50

  Åh,vilken tårta och vilken fest tjejerna verkar ha haft. Ser så fint och festligt ut…..

Leave a Reply

RSSRSS