Supersnabb (och god) banoffe.

 

Att laga en vanlig banoffepaj är ju enkelt om man bortser från att den där burken med kondenserad mjölk ska koka i en hel evighet ;). Nu finns det en färdigkokt Dulce de leche från Pampas Deli (kanske finns andra märken men detta är det enda jag känner till) vilket gör detta till en av de enklaste och snabbaste desserterna du kan tänka dig. Att det dessutom är supergott gör ju inte saken sämre.

Du varvar helt enlkelt ett par smulade digestivekex, vispad grädde, dulce de leche och banan i en dessertskål eller i ett glas. Avsluta med bananer och riv över lite choklad eller sikta över lite kakao. Voila färdigt 😉

Så nu kan du gå ut och njuta av vårsolen istället för att stå inne i köket och laga dessert som tar flera timmar, bra va? Ha det gott!!

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Supersnabb (och god) banoffe.

 1. VI har alltid en burk mjölk på lut i skafferiet, men precis som du skriver så kräver det ju ändå lite planering om man blir sugen. Andan kan ju inte bara falla på… Perfekt då att det finns färdig när läget blir akut:)

  Ha det bäst,
  kramar

 2. Men du, det finns färdig dulce de leche på burk! Det här låter som bästa efterrätten!

 3. Det är ju så gott! Får nog köpa hem en färdig burk sås. Typisk bra-att-ha-grej.

  Kram kram

  Ps. Hoppas det går framåt för er Deli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *