Julgodis och lite gammal skåpmat i väntan på något nytt.

Blev inget nytt inlägg idag heller, förlåt. Huvudvärk och jättetrött ikväll så det är mera en fråga om att förflytta sig från soffhörnet till sängen utan att somna på vägen. Därför bjuder jag helt enkelt på lite julgodis tips från förra året. Bland annat gjorde jag ischoklad med chiliknuff ovan som ni hittar receptet på här och så gjorde jag en riktigt mumsig polkachoklad fudge nedan som jag absolut kan rekommendera er att testa. 
Vill också passa på att påminna er om tävlingen här på bloggen där ni har chans att vinna ett presentkort på 500:- på Whiteaway, ni hittar tävlingen här och ni har t o m onsdag på er att skicka in ert tävlingsbidrag. God natt, over and out!

Print Friendly, PDF & Email

1 svar på ”Julgodis och lite gammal skåpmat i väntan på något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *