Hemma igen.

Ja då var man hemma igen efter en jättehärlig och innehållsrik semester i ”Vilda Västern”. Att den var vild fick vi erfara då vi träffade på både skallerorm och svart och brun björn på nära håll. Otroligt vackra vyer med höga snöklädda berg och turkosblå små fjällsjöar. Flyttade oss från nästan öken via vindistrikt, höga vackra fjäll och ranchliv till några dagars storstadsliv i Vancouver. God mat och dryck har det varit gott om också kan jag lova, allt från viltkött i Jasper och underbara laxburgare mitt i ingenstans till riktig vilda västern mat med grillad steak, bönor, lök och bakpotatis på ranchen och sushifrossa mm i Vancouver. Sista dagen smet jag och ”gubben” ut på tu man hand och firade bröllopsdag på en mysig italiensk restaurang med väldigt god mat.  Tydligen var det bra att ta semester från bloggen också för även här har det minsann hänt saker… Jag blev månadens blogg på Matfeed.se. Tack alla ni som klickat på min bärpaj!!! Matfeed tycker jag är en otroligt bra site som Linneas skafferi ligger bakom. Tack för att du tog initiativet att starta den, helt suverän tycker jag!  Inte nog med det, jag har dessutom fått en award från Hanna på den urmysiga bloggen bakfnatt!! Tack, snälla, snälla Hanna!! Så glad jag blev, det är en ära att ens få bli omnämnd på din blogg med dina otroliga tårtor och bakverk! Mer om min Beautiful blogger award kommer inom kort. Igår bjöd vi våra gäster på Beer can chicken som jag tänkte ge er recept och bilder på men i värmen glömde jag totalt bort det så det får bli nästa gång. Hoppas kunna bjuda på något nytt gott recept i veckan men tills dess, ha det underbart och njut av sommaren och än en gång tack för att ni tittar in hos mig på Kaksmulan!! Här kommer lite bilder från semestern….

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Hemma igen.

  1. Så kul att du blev glad för awarden! Det låter verkligen som att ni haft en varierande, häftig och vacker semester! Härliga bildbevis på det också =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *