Semester!

Nu tar Kaksmulan semester i 10 dagar och åker till Vilda Västern! Det blir ingen Sverige semester i sommar utan vi har bestämt oss för att passa på att se lite mera av Canada istället. Imorgon bitti bär det av till Vancouver där vi möter upp med svägerska, svåger och lille kusinen. Bli en 6 dagars biltur i Rocky Mountains innan vi avslutar med några dagar i Vancouver där vi ska fira svärfars 70års dag och min och gubbens 10-åriga bröllopsdag. Får jag tid och möjlighet kanske det blir några resebilder under vägen, men om inte vill jag passa på att önska mina läsare en härlig sommar!!

Vill ni ha lite tips på något gott att baka till sommarfikat kan jag rekommendera t ex någon av följande favoriter; Mamsens apelsinsnitt, Cocos tosca, Sega hallonrutor, Kärleksmums, Chokladfyllda havreflarn, Tuppkakor, Punch eller Romparfait, Lyxigt iste, Citron och vallmofrökaka eller Rabarbersoppa med kardemummaskorpor.

Print Friendly, PDF & Email

8 svar på ”Semester!

  1. Hejsan, önskar en trevlig bröllopsdag & semester.

    Sommarhälsningar från Pia i Västervik.

  2. Ha det jättebra i vilda västern. Låter som en härlig semester. Kram Emma

  3. Hoppas ni har en bra semester och grattis till utnämningen ”Månadens blogg” hos Matfeed!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *