Tävlingen..

Hjälp, jag har ju aldeles glömt bort, förlåt!! Ja, inte var det många som var intresserade att hålla ordning på sina aktiviteter med hjälp av mina kalendrar, men å andra sidan blev det ju större vinstchans för er andra. Så grattis till Anki & Håkan, Pia och Hanna som snart får era kalendrar på posten. Hade tänkt skicka dem från Sverige men de ”råkade” åka med hem igen i resväskan så nu får vi hoppas Canada post sköter sig istället.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Tävlingen..

  1. Vi tackar och bugar, det kan vi behöva.
    Goda vänner som vi ringde och önskade en trevlig nyårskväll undrade hur dags de skulle komma den 8:e? Eh, vadå den 8:e… Jodå, vi hade tydligen bjudit hem dom på middag då men glömt att skriva upp det. Nu tillhör det saken att vi bokade datumet i slutet på oktober så det är kanske inte så konstigt att vi glömt, men det kunde ju blivit ganska pinsamt på lördag…

  2. Jippi!! Gissa om jag blev glad när jag fick reda på att jag vunnit =) Tack så mycket för en helt perfekt vinst! Kan redan nu lova att den kommer att komma till stor användning, kram!

  3. De var fina, missade jag helt, men jag har ju inte hunnit titta på någon annan blogg än min egen den sista tiden. Tack för de fina orden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *