Hemma igen.

Baby Converse försök nr.1

Efter en vecka i härlig sol och värme kom vi tillbaka i helgen till -21 grader och snö. Kan säga att jag som inte gillar kyla i vanliga fall tycker kontrasten blev lite väl stor!!! Men inte ska man klaga när man haft det skönt i solen. Hade ju hoppats ha lite härliga matbilder att bjuda på men vad hände…min kamera la av första dagen, trist så det förslår! Nu råder det ju inte direkt någon brist på foton eftersom vi var 44 personer totalt på resan, men nu är det ju kanske inte direkt de foton jag skulle lägga in här…Ölmagar i speedos som tävlar i magplask…eller min aladåbliknande kropp i bikini. Nej, ni slipper detta elände och det ska ni vara tacksamma för ;). Vi har i alla fall ätit och druckit gott hela veckan, mycket bufféer blev det och dessert till både frukost, lunch och middag är inte att leka med så nu är det diet som gäller. Det vill säga; bara en semla i veckan, kanske en liten kaka om dagen, dessert och godis enbart på helgen och, ja vi får se hur det går 😉 Just nu känns det ju i alla fall som det kommer att dröja länge innan bikinin åker på igen.
Till helgen ska jag fixa catering till en baby shower. Det är en blivande mamma med svenska rötter så det har beställts smörgåstårtor och prinsesstårta och cupcakes. Eftersom jag verkligen har längtat efter ett tillfälle att få göra söta babyconverse så ska tårtan givetvis få prydas med ett par. Gjorde en första liten testsko igår och blev ganska nöjd för att vara första försöket. Så mera om mina babyskor och tårtor kommer under veckan.
Ikväll får det nog bli en härligt värmande köttgryta att mysa med i vinterkylan så recept och bilder kommer. Ha en fin vecka!

Print Friendly, PDF & Email

8 svar på ”Hemma igen.

 1. Vilken söt liten sko. Visst var det kul att göra den? Jag gjorde min utan att ha någon tårta att sätta den på, jag kunde inte vänta på tillfället. 🙂
  Ska bli spännande att se tårtan.

 2. Erika; Det var jättekul att göra den men just denna kommer nog inte att hamna på tårtan. Den blir en provsko :). Tack för dina bra tips och inspiration!! Ska snart inta köket och se om jag kan få ihop en just par till tårtan. Ha det jättebra!

 3. Så skönt med semester. Sen är det alltid tungt när man väl ska hem, särskilt om kylan slår emot en. Hade varit roligt att se lite bilder från er resa. Ni var väl inte halvnakna hela tiden 😉
  Urgullig sko du har gjort!

 4. Låter som en alldeles utmärkt diet, tycker vi! Skönt att ha fått tanka lite sol och värme, trist med kalla minusgrader dock!

  Fick den fina kalendersetet på posten i förra veckan, nu pryder den ena köksväggen! Tack,

  Anki o Håkan

 5. Åh, så söta skor men det ser riktigt ”pilligt” ut. Låter som en skön resa med mycket gott att både äta & dricka. Inget vidare med så stora temperaturskillnader…..
  Vill också passa på att tacka för ett härligt kalenderset, tusen tack!

  Hälsningar Pia

 6. Linda; Underbart med värme. Du måste testa att göra skorna. Titta in hos Erika med Bakglädje så hittar du länk till mallar mm. Det är jätteroligt!
  Emmy; Härligt med solsemester, det gör ju inget att det är närmare för oss till Mexico än det är att åka till Kanarieöarna från Sverige. Bilder…ja vi får väl se om jag kan få några mera påklädda att skicka ;D Tack, vill du ha ett par i din storlek 😉
  Anki & Håkan; Visst blir det en bra diet och jag har faktiskt klarat den bra hittills ;). Underbart med sol och värme att tina upp sig lite och nu har vi faktiskt lite varmare här med, bara -4 idag. Kul att ni gillade kalendrarna.
  Pia; Tack, lite småpilligt är det men jätteroligt pill! Jo, mycket gott att äta och drick det känns i byxlinningen nu ;). Roligt att du gillade kalendrarna! Ha det bra.

 7. Men Gud vilket mästerverk! Jag skulle aldrig kunna få ihop en sån här sko, jag har noll och inget tålamod! Babyshower låter så kul, jag hoppas att någon vill arrangera det för mig när det blir dags för det. Eller om man kanske kan arrangera en själv…? Det verkade så mysigt på Sex and the City när de hade baby shower för Miranda. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *