Pepparkaksbak med söta tjejer.

Söta pepparkaksbagerskor i fina förkläden


Visst är de söta, de små pepparkaksbagerskorna. De bakade en massa goda och fina pepparkakor och lussebullar idag.
Tycker ni att deras förkläden från Carolyns Kitchen är fina?? I så fall ska ni titta in här hos Kaksmulan i veckan för här kommer att hända något spännande med just dessa förkläden inblandade. Givetvis kommer det att komma ett och annat recept också. Vi ses!

Print Friendly, PDF & Email

7 svar på ”Pepparkaksbak med söta tjejer.

  1. Jättefina förkläden verkligen!! Finns de för vuxna? Jag älskar allt med cupcakes. Har kökshandukar, massor av böcker och en tavla med det här hemma och jag älskar att baka. Jag är en glad student som till och med gjort en tidning med namnet cupcake (läser grafisk design på universitetet) // hälsningar från mig till din mysiga blogg!

  2. Alexandra och Jennie; Ja visst är de fina! Håll koll på Kaksmulan de närmaste dagarna så får ni se vad jag har på G…. 😉 och gillar ni dessa förkläden så kommer ni nog inte att bli besvikna!
    Och TACK för gulliga ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *