Pepparkakshus anno 2011

Pepparkakshus anno 2011

Jag glömde ju alldeles bort att visa vårt pepparkakshus anno 2011. Även kallat ”lilla huset på åkern”. Måste säga att jag har en enorm beundran för alla de som lyckas skapa de mest fantastiska varianter av pepparkakshus. Det är svårt (även om man fuskar med ett Mor Anna hus). Sockret är väldigt varmt, aj… eller så stelnar det alldeles för snabbt. Det blir skevt och vint hur man än bär sig åt. Men som tur är behöver man ju inget bygglov och om det står sig över jul utan att falla ihop så får man vara nöjd ;).
Ikväll ska vi nog göra ännu ett julgodis, vad det blir återstår att se men jag har lite idéer. Glöm inte heller att titta in här i veckan för snart kommer det spännande nyheter.
 

Ha en fin vecka!

Print Friendly, PDF & Email

6 svar på ”Pepparkakshus anno 2011

 1. Instämmer helt i din klagan och beundran över alla duktiga pepparkakshusbyggare. Tycker i alla fall att ert hus blev charmigt.

 2. Har ännu inte testat att göra ett pepparkakshus, kanske dags för det, för varje år köper jag speciella pepparkaksformar för just pepparkakshus, har tre oanvända liggande 🙂

 3. Vilken fint pepparkakshus =) Imorgon är sista dagen att tävla på min matblogg så kika gärna in där och tävla om presentkort =)

 4. Jätte fin =)
  Har inte vågat mig på att bygga ihop ett hus ÄN 😉
  Får väl se om det kanske kan bli något till helgen eller om jag håller mig på den säkra sidan och bakar whoopie istället hihi!
  Kramkram denna luciadag!

 5. Ha ha… Jag vet precis! Fy, vad jag svor när jag skulle montera ihop huset förra året. Trodde jag var smart som köpte färdig sats… Tycker ert ser jättefint ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *