Tacotårta på en tisdag.

Ligger hemma med bihåleinflamation och har sällskap av dottern som också är förkyld och hängig, trist. Då är det inte läge för några större utsvävningar i köket… Inte orkade vi ta oss till affären heller så efter att ha spanat in vad som fanns i kyl, frys och skafferi så kom jag fram till att det fick bli en Tacotårta. Nej jag vet, inte i närheten av fredagsmys men det är inte ofta vi har tacos på en fredag här, däremot kan det ju hända en annan veckodag. Detta är ett lite roligare sätt att servera det på bara och idag var det faktiskt Hanna som fixade till det mesta. Recept kan du hitta nästan överallt på nätet så det är bara att googla tacotårta. Vår lilla specialare är att smula lite tortillachips på toppen innan man strör över ost och gratinerar.
Imorgon är en annan dag och då hoppas jag vi är på benen igen.

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Tacotårta på en tisdag.

 1. Nä du, vad är det vi läser? Nu ser du till och blir frisk till helgen, det är ju dags för de där utsvävningarna då och vi vill ju ha dej på plats och frisk då!
  Skickar stora krya på dej kramar,
  kraaaaaaaamar

 2. Inte kul att du är sjuk, men det får du inte vara länge till. Så det så!

  Tacotårta har jag gjort en gång, riktigt gott men lite mer jobb än vanliga tacos. Mina barn föredrar vanliga dessutom, men har iaf testat.

  Kram Malin

  Ses snart! :o)

 3. Malin och Mårtensson; Knaprade Sinova piller och srayade näsan och drack te i mängder och idag mår jag mycket bättre så jag är helt klart på G inför fredag!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *