Ny tävling och ett tips på ett enkelt och gott julgodis.

Jag lovade ju att det skulle komma en ny tävling på bloggen och denna gång är det jag själv dvs Kaksmulan Webshop som lottar ut ett riktigt fint set med grillvante och grytlapp som passar perfekt i köket till jul. Vill man inte ha det själv är det en perfekt liten julklapp till dagisfröknar, släkt och vänner eller varför inte istället för en blomma när man går bort på julfest. Tävlingen pågår till och med måndag den 17 dec. För att vara med och tävla vill jag att ni tipsar om ert godaste julgodis eller julkaka i en kommentar till detta inlägg. Jag blir också väldigt glad om ni vill gilla och kanske dela Kaksmulan webshop på facebook. Skulle vara väldigt roligt om jag kom upp i 1000 gillare före jul ;).
Ja så utlovade jag ju ett tips på julgodis också, wienernougat är verkligen både gott och väldigt enkelt så här hittar ni receptet på det.

Print Friendly, PDF & Email

8 svar på ”Ny tävling och ett tips på ett enkelt och gott julgodis.

 1. Varje år så gör jag mitt dadelgodis:
  Kärna ur och finhacka dadlar. Kladdigt som tusan men det är det värt.
  Riv lite mörk choklad och blanda i dadelhacket. Rulla sen små bollar av det. Runt bollarna tar du sen mandelmassa/marsipan och doppar slutligen dem i mörk smält choklad.
  Jättegoda, och perfekta ihop med whiskey.
  Gillar sedan länge på Fb och heter Lotta Claesson fd Wiberg där.

 2. Mjuk pepparkaka gör jag alltid till jul men glömmer också alltid tyvärr vilket recept jag har som favorit (skriv på det säger sambon) 😉 men jag glömmer ju och då blir det några ”misslyckade” kakor innan den RÄTTA 🙂
  Annars gör jag alltid mörk ischoklad efter min pappas gamla recept 🙂
  Gillar och delar på FB i mitt namn Milla Bergström

 3. Mitt favoritgodis är en vit gräddtryffel efter ett recept från min mamma. Enkla att göra och supergoda!!!!! Gillar på Facebook och delar

 4. Jag har gillar på FB såklart;
  Och är gärna med att tävla om något så underbart.
  Schwartzwaldtårtan är favoriten min;
  Den är den bästa nånsin.
  Alla vill ju bli en vinnare naturligtvis;
  Men hoppas denna dikt hjälper min chans att vinna detta pris.

 5. Som allergisk mot kakao är det inte helt självklart att hitta recept på julgodis. Det är choklad i nära nog allting. Därför har jag fått en stark kärlek till kola och knäck. Och till nougat, som kan ersätta choklad många gånger. Mitt favoritrecept, och det som måste finnas på vår hylla för julgotter är Chilikola. Du hittar den på http://trollcafeet.wordpress.com/2012/12/04/chilikola/

  Hade jag haft fäjsbåck hade jag såklart gillat och delat din webbutik, men nu är jag inte med där. Hoppas det går bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *