Saffransbiscotti och pepparkakscupcakes.

 

Vi har varit på resande fot hela helgen. I fredags åkte vi en bit på vägen och bjöds på fredagskvällen på ett litet julbord hos goda vänner. Skulle få en skinkmacka och öl men den skinkan fick minsann sällskap av både sillar, lax, köttbullar och ostar.  På lördagen gav vi oss ut i snöstormen och åkte upp till min mor över dagen. Därifrån begav vi oss till Alingsås för vårt årliga knytisjulbord med ett gäng goda vänner. Det är en tradition sedan hela 20 år tillbaka och jag kan garantera att detta nästan alltid är det bästa julbordet av dem alla, så också detta år. Men som ni förstår så blev det inte tid för så mycket matlagning och bakning med det späckade schemat så istället tänkte jag bjuda på en repris på de två recept som är de mest besökta på bloggen just nu. Det är saffransbiscotti som ni hittar här och pepparkakscupcakes som ni hittar här.  Jag måste ju bara visa en bild som jag tog genom vardagsrumsfönstet i eftermiddags också. Jag har ju berättat att det är ganska mycket djur runt huset och idag har jag sett både rådjut, fasaner också denna räv som tydligen har hittat ett riktigt mysställe under vårt altangolv, litet på landet var det ja ;). Glöm nu inte att ta chansen att vara med och tävla om ett fint set med grytlapp och grillvante här på bloggen. Du har fortfarande några timmar på dig.

Print Friendly, PDF & Email

3 svar på ”Saffransbiscotti och pepparkakscupcakes.

  1. Vad underbart med alla dessa djur! Älskar räven, tror aldrig jag själv sett en räv så nära. I våra hoods är det mest katter… och ett par hundar förstås.

  2. Men gud vad avundsjuk jag blir. Inte bara på all den här julmaten utan på räven. Ja inte är jag avundsjuk över att han springer i er trädgård, det skulle jag nog inte vilja göra;) Men just att få se en räv så nära. Och du lyckades fånga ett fantastiskt ögonblick. Vilken stil han har. ”Svanka, dansa, svanka” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *