Äppletider hej hej….

Visst är det härligt med äpplen! Den här tiden på året när det finns hur mycket olika goda sorter som helst att hitta i trädgården eller i butiken. Jag älskar som bekant bakverk med äpplen så det har redan blivit ett antal olika recept här på bloggen som dessa; Mamma Lillys äpplekaka, Äpplerulltårta, ÄpplemuffinsÄppleplättar, Mandeläpplekaka, Kola-kardemumma- och äpplekaka och Äpplekräm.                                 Idag har vi vår första klass på Svenska skolan och vad passar bättre att bjuda på än,  just det…. äpplekaka. Idag blir det en enkel variant för tiden räcker inte riktigt till för något annat men ofta är det enklaste det godaste, så håll tillgodo med dessa äpplerecept och ha en härlig helg!!

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

10 svar på ”Äppletider hej hej….

  1. Visst finns det mycket gott man kan göra med äpple. Sen är de goda som de är också, mitt vanligaste mellanmål.

  2. Hej ALLA! TACK för era fina kommentarer, det är så roligt att få! Som ni kanske sett har datorn strulat så jag har inte svarat så flitigt. Äpplekakor verkar vara en klar favorit hos många. Har sett flera goda recept som jag vill prova och lite idéer på nya varianter så det lär bli mera äpplekakor här! Ha det bra och tack igen för att ni läser min blogg!
    Kram på er

  3. Jag måste säga igen att inte nog med att du har otroligt goda och inspirerande recept, du tar så himla fina bilder till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *