Påsk bullar och dumlekakor.

Påskdekoration

Min blogg strular, har försökt göra inlägg både igår och idag men när jag ska spara så bara det försvinner. Vi får se om det går bättre denna gång. Påsken närmar sig ju med stormsteg och jag tänkte komma med lite goda påsktips men först ut är ett tips som varken är lagat eller bakat. Jag såg på bloggen Pink Pastry jättesöta minibuketter som hon satt i äggskal. Eftersom jag gått och spanat på dotterns söta kaffeservis från IKEA så slog jag ihop två ideer. Jag gjorde ett litet rede av dekorations sisal och la runt kanten på koppen, satte i ett urtvättat äggskal med lite blommor som jag knyckt ur krukorna på utsidan. Jättesöt dekoration för påskbordet.
I förra veckan bakade jag ju lite kakor och bullar till födelsedagsfikat. Har sett så goda dumlekakor på bland annat fina bloggen Amy’s piece of cake. Tror ni jag kom ihåg att köpa Noblesse choklad att lägga på? Nej då, jag var så inställd på Dumlekola påsarna att allt annat försvann i en lätt kola dimma. Därför blev de inte så fina men väldigt goda. Bullarna är bakade enligt vårt nya favoritrecept på saffransbullar med mandelmassa och kardemumma fast denna gång utan saffran och i snurrbulle form. Recept hittar du här. Bullar

 

Bullar och dumlekakor

 

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Påsk bullar och dumlekakor.

  1. Gud så tråkigt när det strular. Massa onödig tid som försvinner eftersom man får skriva om allt. Jättefina blomsterdekorationer! Och kakorna kan du gärna skicka hem till mig! Ha en jättetrevlig helg! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *