Vinst och favoritrecept i repris!!

IB Laursen - Skål rosa med hällpipA Piece of Cake - Lindholm, Leila

Yes, jag vann, en tävling på bloggen Fika mera! Det blev en jättefin rosa skål och Leilas bok,  A piece of cake från den fina webshopen med samma namn.

FikaMera

Håll utkik här på bloggen för snart kommer det en liten tävling här också! Nu ska jag börja förbereda lite för min catering imorgon.  Återkommer med recept på något gott inom kort men tills dess kan jag rekommendera ett par av mina favoritrecept på bloggen så här långt; Sega hallonrutor och Cocos tosca lättbakade och väldigt goda!

Print Friendly, PDF & Email

5 svar på ”Vinst och favoritrecept i repris!!

  1. Tack snälla du!! Hoppas allt är fint i Västervik, ha det så jättebra! Gun
    PS. bakformen??? något på G?? blogg eller firma eller något annat?? nyfiken i en strut 😉

  2. Grattis bakgurun! Helt i sin ordning att du vinner. Och jag håller med om hallonrutorna, de är ljuvliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *