Halloween tips

så går det om man tjuvar av kakorna.....

Hinner inte baka något till Halloween idag men om ni redan nu vill ha lite tips kan ni kika in här eller här eller sök helt enkelt på halloween på bloggen. Förra året hade jag en liten tävling där jag efterlyste lite ätliga halloween tips och fick många bra idéer. Hoppas ni hittar något bra.
Idag får jag besök av en svensk/kanadensisk väninna som varit hemma och hälsat på familj och vänner och ikväll ska vi dricka vin äta goda ostar och prata, prata, prata. Längtar ju fortfarande ”hem” även om jag börjar känna mig lite mera hemma här nu. Tror det blir någon god laxrätt till middag men vi får se om jag hittar något annat som lockar i butiken. Till dessert blir det i alla fall en bit hallonbrownie med grädde och hallonsås. Ha en bra ”lille lördag”!

 

Print Friendly, PDF & Email

4 svar på ”Halloween tips

  1. Mysigt med besök och få prata av sig lite. Här blir det lite lilllördagsmys med glögg och ost. Fast bara maken och jag.
    Jag tycker det är jättekul att ha temafester och att det som serveras (kakor eller mat) ingår i temat. Du är så duktig och bakar så fina kakor både till halloween och annars också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *