Halloweentips.

Nu närmar sig Halloween och pumporna börjar dyka upp utanför husen, Jag som bott i Nordamerika måste erkänna att jag saknar deras sätt att ”pynta” för Halloween. Ok ok ibland kan det gå lite lätt till överdrift som huset i kvarteret vars trädgård blev till en komplett kyrkogård med massor med gravstenar, halvuppgrävda benpipor mm. Men som typisk svenske får man väl säga att ”lagom är bäst” ;). I vilket fall så tycker jag Halloweeen är ett trevligt sätt att pigga upp denna oftast ganska mörka och tråkiga årstid. Förra året ställde vi till med fest för grannar och nya vänner här nere på åkern. I år gör vi en gemensam fest för byn men det blir inte så mycket bakat och fixat till den. (Fast något läskigt att bjuda på får det nog bli). Här kommer i alla fall lite tips och idéer från tidigare år på vad man kan bjuda på för läskigheter.

För ett par år sedan hade jag en tävling på bloggen och fick då in en massa bra tips på vad man kan bjuda på till Halloween, dessa hittar ni här. Om ni söker på Halloween i sökfältet till höger så får ni upp mina tidigare inlägg från Halloween och det finns även en egen kategori. Ha en läskig och busig Halloween!

 En väldigt god chokladtårta.

Print Friendly, PDF & Email

2 svar på ”Halloweentips.

  1. Visst behövs det nåt som piggar upp hösten och mörkret, kul att ni ska ha en gemensam fest i byn. Här blir det inget speciellt halloweenfirande, däremot ska vi på ett födelsedagspartaj. Kanske ska läskiga masken plockas fram…

  2. Jag var också sugen på halloweenfest, men jag får inte ihop det med mina jobbtider. Så mycket fina tips du bjuder på för de som vill ställa till med fest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *